Sisteme de securitate

Sisteme de supraveghere video

Sisteme extrem de solicitate, atât de clienţi mari cât şi de micii întreprinzători, sau de persoane fizice. Eficienţa acestor sisteme de supraveghere video a fost testată în obiective cu cele mai  variate destinaţii.
Clienţii noştri: Raiffeisen Bank, ABPlus Events, Dedeman, Trado Motors, precum şi alte 1000 obiective.

Sisteme de alarmare a efracţiei

Sisteme având la bază proiecte conform normelor legale, cu conexiuni pe fir sau radio, compuse din echipamente de alarmare produse de firme recunoscute la nivel mondial.
Clienţii noştri: E-ON Moldova, Elvila, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Dedeman, Trado Motors, precum şi alte 2500 obiective.

Sisteme de control acces

Sisteme de protecţie a fondului de marfă, sisteme de control acces şi pontaj electronic, bariere pentru acces auto, interfonie şi videointerfonie. Aici se pot grupa sisteme extrem de variate, dar care toate au ca scop comun controlul accesului uman şi al mărfii (etichetarea mărfurilor în aşa fel încât trecerea cu produsele sustrase printre detectori special instalaţi să fie imediat semnalizată). De asemenea, cu ajutorul acestor sisteme se poate permite accesul preferenţial al personalului, vizitatorilor sau autoturismelor în anumite spaţii sau incinte.

Sisteme de alarmare a incendiilor

Sisteme care au la bază echipament avizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi configurări profesioniste, în aşa fel încât clienţii noştri să beneficieze de un sistem eficient, dar nu încărcat în mod inutil.
Clienţii noştri: Banca Transilvania, Antibiotice Iaşi, G-Market, British Council, precum si alte 1500 obiective.

Postgaranţia tuturor sistemelor instalate. Conform legislaţiei în vigoare, conducătorii obiectivelor care deţin sisteme de alarmare sau de supraveghere trebuie să asigure şi serviciul de service postgaranţie.

Grupul de firme MOLID are încheiate astfel de contracte cu majoritatea beneficiarilor la care s-au instalat sistemele mai sus enumerate, prin care asigură mentenanţa sistemelor de alarmare şi supraveghere.

Portofoliu Clienți