Despre noi

Grupul de firme Molid Securitate MTS promovează conceptul de servicii totale de securitate

Grupul are în componență societăți care activează în domeniul sistemelor electronice de securitate, pază umană și intervenție rapidă, consultanță certificată și formare profesională în domeniul tehnicilor de securitate. Aceste societăți furnizează orice aplicație sau soluție în domeniul sistemelor și serviciilor de securitate, având clienți dintre cei mai diverși, cu profile variate și de anverguri diferite.
Activitatea noastră în domeniul sistemelor și serviciilor de securitate a început acum peste treizeci de ani. Am început să ne dezvoltăm într-o perioadă în care nimeni nu se gândea la necesitatea sistemelor de alarmare şi am continuat să ne perfecționăm în acest domeniu. În 1994 am început comercializarea primelor sisteme de alarmare la efracție din orașul Iași. Colaborând cu numeroase companii din regiunea noastră am continuat să ne diversificăm oferta de echipamente și portofoliul de clienți și am înființat primul dispecerat de monitorizare la efracție din regiune.
În tot acest interval de timp am înțeles să devenim semnificativi în domeniul nostru, fapt care a fost recunoscut prin numeroase premii și certificări obținute. Recunoașterea capacității de a presta servicii de calitate ne-a adus stabilitatea pieței, dezvoltarea portofoliului, recomandări și angajamente pe termen lung din partea beneficiarilor cu care am colaborat de-a lungul timpului.
În prezent, cu peste 30 de ani experiență în domeniu și cu cea mai mare cotă de piață în segmental său, grupul de firme MOLID poate fi considerat lider în materie de securitate și în furnizarea soluțiilor de acest fel, adaptate fiecărui client. Poziția noastră puternică pe piață are la baza excelentele noastre cunoștințe și experiențe tehnice formate în peste treizeci de ani de activitate.
Un parteneriat în domeniul serviciilor de securitate cu firmele din grupul MOLID, înseamnă alegerea unui colaborator care acoperă întreaga gamă de activități (atât tehnice cât și operative), care are o experiență amplă, bazată pe multitudinea și însemnătatea obiectivelor beneficiare, precum și un bun cunoscător al realităților zonei de interes.

Informează-te cu privire la siguranța ta!

6 îndemnuri de securitate