Oferte și promoții

Ofertă promoțională limitată

Contrar percepției generale, în domeniul securității, noi ne bazăm mai mult pe prevenție decât pe corecție iar măsurile de securitate potrivite ne oferă liniștea de care avem atâta nevoie.
De aceea noi, echipa grupului de firme Molid Securitate MTS am pregătit pentru perioada următoare oferte care să vă susțină în procesul de securizare a ceea ce contează mai mult pentru dumneavoastră:
  • Puteți beneficia de până la 12 luni gratuite la abonamentul de monitorizare și intervenție pentru un contract nou semnat cu societatea noastră;
  • De asemenea pentru achiziționarea echipamentelor noi, avem în ofertă discounturi de până la 20%.
Pentru a obține oferta potrivită nevoilor dumneavoastră, dați click pe unul din cele 2 butoane de mai jos:

Condițiile ofertei

  1. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să semnați un contract nou de monitorizare și intervenție cu societatea noastră. Nu este necesar să fiți client nou, însă oferta este valabilă doar pentru obiectivele noi contractate și conectate la societatea și dispeceratul MTS.
  2. Puteți astfel să folosiți un sistem pe care îl dețineți deja dar nu este conectat la nici-un dispecerat, să achiziționați un sistem antiefracție nou sau dacă sunteți deja conectat la un alt dispecerat puteți să vă portați la dispeceratul nostru, fără nici-un cost.
  3. Pentru achiziția unui sistem complet sau pentru achiziția de componente pentru completarea sistemului dumneavoastră beneficiați de discounturi la achiziție în funcție de valoarea totală a echipamentelor.
  4. Numărul anual și numărul total de luni gratuite va fi stabilit în funcție de perioada contractuală convenită.
  5. Ofertă valabilă prin completarea formularului de pe website-ul nostru în secțiunea oferte și promoții (persoane fizice sau persoane juridice). În cazul în care nu doriți să completați formularul direct pe platforma noastră, puteți să ne scrieți la adresa de e-mail oferte@molidts.ro și veți fi contactat pentru oferta personalizată.
  6. Datele colectate prin intermediul formularelor de pe platforma noastră vor fi folosite doar în scop comercial de societatea noastră și nu vor fi distribuite terților.