Media

6 îndemnuri de securitate

  1. Investiţia în securitate costă mai puţin decât vă închipuiţi. Sistemele de alarmare se confirgurează în funcţie de imobilul care este protejat. Configuraţia făcută de profesionişti nu va fi încărcată inutil. Sistemele de alarmare simple, dar eficiente pot porni de la sume mici faţă de cât de mult pot ajuta.
  2. Alegeţi cu grijă colaboratorii în materie de securitate. Sistemul legislativ din România prevede ca operatorii în materie de servicii de securitate să respecte condiţii speciale pentru a putea fi licenţiaţi în activitatea lor. Asiguraţi-vă că cei cu care doriţi să colaboraţi sunt licenţiaţi în conformitate cu Legea nr. 333/2003. Totodată, vă sfătuim să apelaţi la societăţi care vă pot oferi servicii totale de securitate, rezultând astfel o soluţie completă şi nu fragmentată.
  3. Apelaţi la firme de specialitate pentru consultanţă în domeniul securităţii. O consultanţă profesionistă ne poate învăţa că nu există o armă universală care să ne protejeze de toate ameninţările, însă există două lucruri care ne pot fi de mare ajutor: informaţia de specialitate şi tehnologia avansată.
  4. Utilizaţi facilităţile pe care le poate oferi un sistem de supraveghere video. Recomandăm clienţilor să se convingă de larga răspândire a acestor echipamente, de eficienţa şi uşurinţa cu care pot fi stocate imaginile captate, precum şi de modul în care acestea pot fi accesate de la distanţă.
  5. Apelaţi la serviciile unui dispecerat de monitorizare avizat. Monitorizarea unui sistem de securitate printr-un dispecerat specializat completează asigurarea securităţii. Prin supraveghere permanentă se observă starea sistemului de alarmare şi se poate interveni operativ în situaţiile în care există tentative de pătrundere neautorizată în spaţiul protejat.
  6. Achiziţionaţi echipament de calitate. Este imperativ ca sistemul de alrmare să funcţioneze atunci când este nevoie de el. Pentru a fi sigur, toate componentele din sistem trebuie să fie conforme cu standardele de calitate, fără nici un rabat.

Publicații

Evenimentul, 23.04.2013

Una dintre cele mai reprezentative firme de pază şi protecţie din judeţ denunţă concurenţa neloială făcută de alte companii apărute în ultimii ani * preţurile scăzute, criteriul cel mai des utilizat de clienţi în alegerea unor astfel de societăţi, sunt de fapt o capcană pentru servicii de calitate îndoielnică. Citeşte mai mult

Media TV

Media Radio