Ofertă Persoană Fizică

Ofertă persoane fizice:

  Prenume*

  Nume*

  Telefon*

  Email*

  Adresă obiectiv*

  Tipul obiectivului (locuință, casă/apartament/garaj/anexă etc.)

  Sisteme electronice de securitate existente?*

  Conectare la dispecerat dacă există?*

  Alte detalii pe care doriți să le menționați?

  Acord prelucrare date cu caracter personal*

  *Apăsând pe butonul Trimite, sunteți de acord să vă abonați la lista noastră de e-mail, dar vă puteți dezabona oricând dacă nu doriți să primiți e-mailurile noastre.

  Condițiile ofertei

  1. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să semnați un contract nou de monitorizare și intervenție cu societatea noastră. Nu este necesar să fiți client nou, însă oferta este valabilă doar pentru obiectivele noi contractate și conectate la societatea și dispeceratul MTS.
  2. Puteți astfel să folosiți un sistem pe care îl dețineți deja dar nu este conectat la nici-un dispecerat, să achiziționați un sistem antiefracție nou sau dacă sunteți deja conectat la un alt dispecerat puteți să vă portați la dispeceratul nostru, fără nici-un cost.
  3. Pentru achiziția unui sistem complet sau pentru achiziția de componente pentru completarea sistemului dumneavoastră beneficiați de discounturi la achiziție în funcție de valoarea totală a echipamentelor.
  4. Numărul anual și numărul total de luni gratuite va fi stabilit în funcție de perioada contractuală convenită.
  5. Ofertă valabilă prin completarea formularului de pe website-ul nostru în secțiunea oferte și promoții (persoane fizice sau persoane juridice). În cazul în care nu doriți să completați formularul direct pe platforma noastră, puteți să ne scrieți la adresa de e-mail oferte@molidts.ro și veți fi contactat pentru oferta personalizată.
  6. Datele colectate prin intermediul formularelor de pe platforma noastră vor fi folosite doar în scop comercial de societatea noastră și nu vor fi distribuite terților.