Termeni si conditii

Cine suntem noi

Adresa web a site-ului nostru este: http://molidts.ro și este proprietatea Molid Tehnic Service SRL

Ce date personale colectam si de ce

Formular de contact

Dacă completați un formular de contact pe site-ul nostru, vom avea nevoie de numele dumneavoastră, numărul de telefon și adresa de email pentru a vă putea contacta. Aceste informații le vom stoca pentru un an de zile. Nu vom folosi informațiile trimise prin formularul de contact în scopuri de marketing.

Analytics

Pe site-ul nostru folosim Google Analytics pentru a afla mai multe detalii despre vizitatorii nostri. Toate aceste informații sunt folosite doar de către noi și vor fi folosite în scopuri de marketing.

Pentru mai multe detalii accesati pagina de termeni și condiții ale Google Analytics.

Cu cine împărtășim datele dumneavoastră

Molid Tehnic Service SRL nu împărtășește datele dumneavoastră cu nicio altă entitate.

Cât timp vom păstra datele dumneavoastră

Dacă completați un formular de contact de pe una din paginile noastre, vom păstra datele timp de un an de zile.

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră

Dacă ați complet un formular de contact de pe una din paginile noastre puteți solicita toate datele pe care noi le deținem. Totodată, puteți solicita să ștergem orice date personale avem despre dumneavoastră.

Declarație de consimțământ cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ținând cont de prevederile Regulamentul UE nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaṭie a acestor date declar pe propria răspundere că îmi dau acordul pentru utilizarea, prelucrarea și stocarea datelor mele cu caracter personal în cadrul relațiilor contractuale, de ofertare  și/sau de gestionare a obligatiilor care revin din contractele încheiate cu S.C. MOLID TEHNIC SERVICE S.R.L.

Am fost informat de faptul că „date cu caracter personal”  înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizata”), iar o persoană identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online (adresă de email), sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.