Pază, protecție și transport valori

Monitorizarea şi intervenţia la obiectivele dispecerizate. Monitorizarea şi intervenţia la obiectivele dispecerizate se face non-stop pentru toate obiectivele conectate la dispeceratele noastre (pe linie telefonică sau prin GPRS). Intervenţia este asigurată de patrulele mobile, cu personal înarmat, echipat şi instruit conform legislaţiei în vigoare.
În prezent, firmele din cadrul grupului MOLID  asigură monitorizarea şi intervenţia la peste 2500 de clienţi, atât persoane juridice cât şi persoane fizice.
Pază umană în post fix, cu agenţi înarmaţi sau neînarmaţi. Serviciu asigurat de agenţi de pază atestaţi conform legislaţiei, coordonaţi şi supravegheaţi de cadre cu experienţă în domeniu.  Posturile de pază sunt asistate de patrulele mobile, dotate cu staţii de emisie-recepţie (frecvenţă proprie), telefoane mobile şi sunt echipate conform legii nr. 333/2003. Clienţii noştri: Continental, Coriolan, RDS & RCS, Trado Motors, ABPlus Events, precum şi alte sute de obiective.
Transport valori: Transportul de valori aparţinând beneficiarului pe rute convenite pe bază de ordine de livrare şi ridicare se realizează prin: autoutilitare blindate, aprobate de autorităţile competente şi personal propriu selectat şi instruit în mod corespunzător. Întregul serviciu este susţinut şi de o poliţă de asigurare proprie pentru a acoperi riscurile. Valorile sunt transportate în pachete sigilate, însoţite de documentaţia care să ateste conţinutul, semnată de responsabilii din partea beneficiarului.
Echipajul autoutilitarei blindate este instruit corespunzător,  echipat cu uniforme, arme, sisteme tehnice aferente şi în contact permantent cu dispeceratul MOLID. Clienţii noştri: Banca Transilvania, Intesa SanPaolo, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank, Creditcoop, Centrofarm, UPC, Universitatea Al. I. Cuza, Plafar, precum şi numeroşi alţi clienţi.
Gardă de corp: Serviciile noastre de gardă de corp şi protecţie VIP sunt disponibile unei game largi de clienţi, cu nevoi, cerinţe şi circumstanţe unice asociate. Serviciile de gardă de corp se bazează pe tact, discreţie, profesionalism şi fiabilitate.
Gărzile de corp sunt disponibile la cerere pentru anumite evenimente sau pentru diverse perioade de timp, acoperind diverse servicii de protecţie privată: gărzi de corp personale, echipe de escortă (mai multe gărzi de corp), echipe integrate de securitate pentru VIP-uri.

Portofoliu Clienți